Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

4 bin 500 TV afet bölgesine ulaştı

Prefabrik okullarda eğitim alan ve konteynerlarda yaşayan öğrencilerin TRT EBA içeriklerini takip edebilmeleri için televizyon kurulumuna devam ediliyor.

EĞİTİM - 02-03-2023 18:04

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ″Afet bölgesindeki konteynerlara şu ana kadar kurduğumuz TV sayısı, 4 bin 500'e ulaştı. 'Her şart altında eğitime devam' ilkemizle hareket ediyor, TRT EBA içerikleriyle çocuklarımızın eğitim öğretim faaliyetlerini destekliyoruz″ ifadelerini kullandı.
 
Deprem bölgesindeki öğrencilerin eğitim sürecine destek olmak için tüm konteynerlara televizyon kurulacağı öğrenildi.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>