Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Adıyaman’da tefeci operasyonu. 3 kişi gözaltına alındı

Adıyaman’da düzenlenen tefecilik operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.

ASAYİŞ GÜVENLİK - 26-01-2023 18:09

Alınan bilgiye göre, KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sabah saatlerinde Adıyaman’da eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi.

Operasyonda E.S., M.G. ve S.C. adlı 3 şüpheli gözaltına alındı.

Şüpheli şahısların adreslerinde yapılan aramalarında 2 adet av tüfeği, 33 adet mermi, 5 adet şarjör ve çeşitli bilgiler bulunan 5 adet not kağıdı ele geçirildi.

Emniyet ekipleri tarafından materyeller muhafaza altına alınarak 3 şüpheli şahıs ifadeleri alınmak üzere Adıyaman Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olayla ilgili tahkikatın sürdüğü öğrenildi.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>