Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Aileler Nurdağı'nda konteyner kente yerleştiriliyor

Yeni bir yaşam alanının kısa bir süre içerisinde oluşturulduğu ilçede, barınma ihtiyacının yanı sıra Büyükşehir Belediyesi’ne ait sosyal marketten depremzedeler, ücretsiz erzak temin edebilirken, hijyen sıkıntısının çözüme kavuşturulması için Nurdağı Yüzme Havuzu, banyo ve çamaşırhanelere dönüştürüldü.

GÜNCEL - 22-02-2023 13:18

İlçedeki, çocukların eğitim hayatından uzak kalmaması için GASMEK çadırı da kuran büyükşehir, aynı zamanda gezici kütüphane, kreş ve kuaför ihtiyacına da hızlıca cevap verdi.

Konteyner kentte konaklamaya başlayan depremzedelerden Ali Aydın, deprem sonrası devlet erkanının ilçedeki vatandaşlara destek olduğunu belirterek, “Yaşanan depremde 9 cenazem çıktı. İlk 3 gün uğraşımız cenazeler oldu. Daha sonra 1 hafta çadırda kaldık. Çadırda da bir eksiğimiz yoktu. Dün de konteyner kent için aradılar. Öncelik cenazesi olanlar, şehit yakınları, yaşlı ve hastası olanlarmış. Şimdiye kadar da hiçbir eksiğimiz yok. Allah razı olsun” dedi.

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>