Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

AK Parti’li Yağcı'dan Pazaryeri'ne 'hayırlı olsun' ziyareti yaptı

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, aynı zamanda Bilecik Milletvekili olan Selim Yağcı partisinin Pazaryeri İlçe Başkanlığı'na 'hayırlı olsun' ziyareti yaptı.

SİYASET - 08-01-2023 12:51

Geçtiğimiz ay AK Parti Pazaryeri İlçe Başkanı olarak atanan Mahir Küçük ve yönetimini, ilçe teşkilatında ziyaret eden Milletvekili Selim Yağcı, AK Parti’nin 2023 hedeflerinin gerçekleşmesi yolunda Pazaryeri ile birlikte, birlik beraberlik içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Yağcı, yeni yönetimin AK Parti’ye ve Pazaryeri ilçesine hayırlı olmasını diledi.

Gerçekleşen ziyarete Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, AK Parti Pazaryeri Kadın Kolları Başkanı Büşra Kanat, İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz, AK Parti Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Karadayı, İl Genel Meclis Üyesi Alaattin Emral, Belediye Meclis üyeleri katıldı.

Teşkilat ziyareti sonrasında Milletvekili Selim Yağcı ve beraberindekiler, ilçe esnafına da 'hayırlı işler' diledi.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>