Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Ankara Büyükşehir Belediyesi,‘Yarıyıl Çocuk Festivali’ne ev sahipliği yapacak.

ANFA Altınpark Fuar ve Kongre Merkezi’nde 1-2 Şubat tarihlerinde düzenlenecek festivalde; tiyatro gösterilerinden sportif aktivitelere, konserlerden atölye çalışmalarına kadar birbirinden renkli etkinlikler olacak.

GÜNCEL - 21-01-2023 15:15

Öğrenci ve çocuk dostu uygulamalarıyla adından söz ettiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentli miniklerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı, 1-2 Şubat 2023 tarihlerinde ANFA Altınpark Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl ikincisi düzenlenecek “Yarıyıl Çocuk Festivali”ne ev sahipliği yapacak.

Başkentli öğrenciler 2 gün sürecek festivalde; tiyatro gösterilerinden sportif aktivitelere, konserlerden atölye çalışmalarına kadar birbirinden renkli aktivitelerle buluşacak.

Atölye çalışmalarında minikler, ebru sanatından taş boyamaya, zekâ oyunlarından el sanatlarına kadar pek çok alanda hünerlerini sergilerken, Kent Orkestrası da en güzel çocuk şarkılarını seslendirecek. Düzenlenecek çok sayıda etkinlik sayesinde çocuklar hem eğlenecek hem de öğrenecek.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>