Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Ankara Halk Ekmek Fabrikası, Başkentlilere Uygun Fiyatlı Et Fırsatı Sunuyor

Vatandaşın bütçesine destek olmak için başlatılan uygun fiyatlı et satışı Ramazan ayında da devam ediyor.

EKONOMİ - 10-04-2023 09:44

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlilerin uygun fiyatla ürünlere erişimi sağlamak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Ankara Halk Ekmek Fabrikası tarafından 1 Şubat tarihinde başlatılan uygun fiyatlı beyaz ve kırmızı et satışları Ramazan ayında da Başkentlilerin yoğun ilgisiyle devam ediyor.Başkent Mobil Market aracı Ramazan ayı sonuna kadar Başkentin ilçelerini gezmeye devam edecek.

11.00-16.00 saatleri arasında hizmet veren Başkent Mobil Market 10-14 Nisan tarihlerinde Evren, Şereflikoçhisar, Balâ, Etimesgut, Çayırhan, Çubuk, Akyurt, Kalecik ve Pursaklar ilçelerinde olacak. Mobil marketin programına sosyal medya hesaplarından ulaşılabilecek.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>