Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Araç alım-satımında ekspertiz önem kazanıyor: Pilot Garage neden tercih ediliyor?

Ülkenin en önemli gündemi olan seçim süreci, ikinci el araç satışlarında da etkisini ciddi şekilde göstermeye başladı.

EKONOMİ - 13-05-2023 12:29

İkinci el ve sıfır kilometre araç piyasasındaki belirsiz atmosfer halen devam ederken, araç alım-satımının kalbi haline gelen ekspertiz noktalarındaki sirkülasyon son bir haftada yüzde yüzün üzerinde arttı. 

Konuyla ilgili önemli değerlendirmeler yapan Pilot Garage Genel Koordinatörü Cihan Emre, “Seçim sonrasında araç fiyatlarının yükseleceği öngörüsü tüketicinin genelinde hâkim olduğundan şu an panik alım-satımlar üst seviyede, aracı olanlar farklı bir araç almak için acil satıyor, aracı olmayanlar fiyat artışı endişesiyle araç satın alıyor. Şu an talep olağanüstü artmış durumda.

Sıfır araç tarafında ise çoğu markanın tedariki seçim sonrasına bıraktığı bilgisini alıyoruz. Araç bulunurluğu sıfır tarafında halen bir sorun teşkil ettiği ve daha ulaşılabilir olduğu için ikinci el araçlar gözde durumda; yatırım amacıyla alım satım yapanlar çoğunlukta, ancak otomobile ihtiyacınız varsa mutlaka bugünlerde satın alın. Bu talep fiyat artışını da tetikleyecek.” dedi.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>