Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

ARTVİN BELEDİYESİ İTFAİYE EKİBİNE PLAKET

Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Kahramanmaraş’taki arama kurtarma çalışmalarına katılan Artvin Belediyesi İtfaiye personeline teşekkür plaketi taktim etti.

GÜNCEL - 21-02-2023 17:52

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından deprem bölgelerine birçok ülke ve ilden arama kurtarma ekibi gönderildi.

Büyük felaketin vurduğu şehirlerden Kahramanmaraş’ta arama kurtarma çalışmalarına katılan 3 kişilik Artvin Belediyesi itfaiye ekibi deprem bölgesindeki çalışmalarını tamamlayarak Artvin’e geri döndü.

Arama kurtarma ekibini Belediye Başkanlık makamında ağırlayan Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin gösterdikleri çabadan dolayı arama kurtarma ekibine teşekkür ederek plaket taktim etti.

Başkan Elçin; ; ‘6 Şubat 2023 tarihinde tüm ülkemizi yasa boğan Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 10 ilimizi etkileyen depremde, Kahramanmaraş’ta gerçekleştirdiğiniz arama kurtarma çalışmalarında göstermiş olduğunuz özveri ve başarılı çalışmalarınızın anısına sizlere bu plaketi taktim ediyorum. Ülkemizin başı sağ olsun. Allah bir daha böyle felaketler göstermesin diyorum.’ dedi

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>