Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Aşık Veysel'i Anma Satranç Turnuvası: Sanat ve Strateji Harmanı Heyecan

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Aşık Veysel anısına Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Antalya Şubesi işbirliğinde satranç turnuvası düzenledi. Dereceye giren çocuklara ödülleri verildi.

GÜNCEL - 08-01-2024 12:26

Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı Kültür ve Cemevi’nde düzenlenen turnuvaya katılım yüksek oldu. İki gün süren turnuvada 4 kategoride 7-12 yaş arası 150 çocuk mücadele etti. Rakiplerini bir bir eleyerek kürsüye çıkmaya hak kazanan sporculara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Güven Ulutekin tarafından madalya ve kupa verildi.

7 yaş kategorisinde 1’inci Tunç Hasan Yavuz, 2’nci Doğan Demir, 3’üncü Demiralp Mert Türkay oldu. 8 yaş kategorisinde 1’inci Yiğit Şimşek, 2’nci Mete Furkan Karacan, 3’üncü Aybars Dönmez oldu. 10 yaş kategorisinde ise 1’inci Tunç Kaplan, 2’nci Yusuf Selim Taşlıçay, 3’üncü Batın Akçay oldu. 12 yaş kategorisinde 1’inci Mehmet Alp Soysal, 2’nci Kayra Anıl Gümüş, 3’üncü Rüzgar Çekiçoğlu oldu. 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>