Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Askeri Radar ve Sınır Güvenliği Zirvesi'nin tarihi açıklandı

4. Askeri Radar ve Sınır Güvenliği Zirvesi – MRBS’nin yeni tarihi 21-22 Mart 2023 olarak açıklandı.

GÜNCEL - 20-02-2023 17:26

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği - MÜSİAD Ankara Şubesi tarafından, İçişleri Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı’nın destekleriyle düzenlenen MRBS, Hacettepe Beytepe Kongre Merkezi’nde iki gün boyunca yerli ve milli savunma sanayii temsilcilerini ağırlayacak.

Askeri radar ve sınır güvenliği alanında ülkemizin en kapsamlı etkinliği olan MRBS’de, savunma sanayii temsilcilerinin sınır güvenliği alanındaki en yeni projeleri tanıtılacak.

Alanında uzman konuşmacılar da hava, kara ve deniz sınırlarındaki öncelikli gündemleri masaya yatıracak ayrıca Türkiye’deki uzay çalışmalarının geleceği de tartışılacak. MRBS’de yerli ve milli üreticiler ihracat potansiyeli taşıyan ürünlerini yabancı ülke temsilcileriyle buluşturma fırsatı da yakalayacak.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>