Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Ayvalık Belediye Tiyatrosu 'perde' dedi

Balıkesir Ayvalık Belediye Tiyatrosu, yeni sezonu açarak "perde" dedi. 'Hoş Geldin Amerika' isimli ilk oyun Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesi'nde tiyatro severlerle buluştu.

KÜLTÜR - SANAT - 11-11-2023 12:08

  2022 Haziran ayında kurulan Balıkesir Ayvalık Belediye Tiyatrosu geçen sezonu 3 yetişkin 2 çocuk oyununu, toplamda 80 kez sahneledi. 9 dalda ulusal ve uluslararası ödül aldıktan sonra bu sezon  Haluk Işık'ın yazdığı oyunla, "perde" dedi.

Hoş Geldin Amerika isimli oyunda, 1946 yılında Türkiye'ye gelen Amerikan Missouri gemisinin Türkiye'deki etkileri, umut vaad etmesi, Missouri gemisi ile bağlantısı yapılan Marshall yardımının kaybettirdikleri eleştirel bir gözle , hiç beklenmedik bir mekanda geçen konularla değerlendiriliyor.

,Erkan Cılak ile Fatih Elgay'ın yönetti oyunun dramaturjisini Elif Artun Yüksel yaparken, dans koreografilerini Hüseyin Biçer hazırladı. +16 yaş sınırı olan oyunda mizahdan, drama, dansa kadar birçok sürpriz var...

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>