Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Barış Gülay, Kırmızı Halı'da Boy Gösterdi

Söz ve müziklerini kendi besteleyen ve hayranları tarafından Queen olarak anılan sevilen sanatçı Rock Star Barış Gülay şimdi de Altın Orkide’de kırmızı halı sunuculuğu yapacak. 

MAGAZİN - 27-04-2024 10:10

Ünlü sanatçı basın ve medya mensuplarına yönelik olarak ilk kez düzenlenecek olan Altın Orkide Medya Basarı Ödül Törenlerinde, kırmızı halıda (Red Carpet)  röportajlarıyla yer alacak. Çok yönlü kişiliği ve anneliğinin yanısıra sevilen kişiliğiyle de ilgileri üzerinde toplayan Rock Star, yapacağı birbirinden ilginç röportajlarla yine ilgi odağı olacak. 

Bu yıl yeni bir konsept ile sadece medya ve basın mensuplarına ödüllerin verilecek olan Altın Orkide Medya Başarı Ödül Töreni’nin büyük ses getirmesi bekleniyor.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>