Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Başhekimden yaralı eşeğe insani müdahale

Bingöl’ün Karlıova ilçesi Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Veysel Bahadıroğlu, yaralı eşeğe sahip çıktı.

GÜNCEL - 31-07-2023 17:56

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Veysel Bahadıroğlu, evine giderken yolda yaralı bir eşek buldu.

Eşeğin ayağına bir cisim saplandığını fareden Doktor Bahadıroğlu, eşeğin yanına giderek yarasını temizleyerek, ayağındaki cisimi çıkardı.

Eşeğin durumunu kontrol eden doktor, hayvanın iyileşmesi için gerekli tedaviyi uyguladı.

O anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonuna böyle kaydedildi.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>