Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Başkan Akbilek’ten Kurban Bayramı mesajı

Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek Kurban Bayramı dolayısıyla bugün bir kutlama mesajı yayımladı.

GÜNCEL - 26-06-2023 16:57

Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek Kurban Bayramı dolayısıyla bugün bir kutlama mesajı yayınlayarak bayramın sağlık, mutluluk, barış ve huzur getirmesini diledi.

Başkan Akbilek mesajında,  6 Şubat'ta yaşadıkları felakette binlerce vatandaşı kaybettiklerini, burukta olsa Kurban Bayramını idrak edeceklerini belirterek, "Bu bayram, ülkemizin ve memleketimizin huzura ve refaha ulaşması için bir adım olsun. Maalesef Adıyaman olarak zor ve zaman isteyen bir süreçten geçiyoruz. Ancak bu dönemi de yaralarımızı hep birlikte sarmaya devam ederek, acılarımızı paylaşarak, birlikteliğimizi güçlendirerek daha güzel ve mutlu bayramlar kutlayacağız. Bu özel ve mübarek günleri layığı ile yaşamayı temenni ederken deprem felaketini yaşayan tüm vatandaşlarımızın mübarek Kurban Bayramını kutluyor hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>