Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Başkan Altay, Milli Takım ve Konya Taraftarlarına Teşekkür Ediyor

A Milli Takımın 2015 yılının Ekim ayında Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme maçlarında İzlanda’yı Konya’da 1-0 yenerek 2016’da Fransa’da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası’na Konya'dan gittiğini anımsatan Başkan Altay, “Yine bir Ekim ayında bu sefer Letonya’yı 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek Almanya’daki EURO 2024’e Konya'dan gidiyoruz. Milli Takımımızın son yıllarda tarihî anları Konya'da yaşıyor olması şehrimiz için büyük bir gurur vesilesi” diye konuştu.

SPOR - 16-10-2023 10:37

Milli Takımın Konya’daki zaferlerine bir yenisini daha eklemesinden şehir olarak büyük gurur duyduklarını belirten Başkan Altay, “Konyamızda tarih yazan ‘Bizim Çocukları’ gönülden alkışlıyor, bize bu büyük mutluluğu yaşattıkları için can-ı gönülden teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü de stadı dolduran ve son ana kadar bir an bile susmayan Konyalı sporseverlere. Muhteşem bir atmosfer oluşturarak performanslarıyla bu gurur akşamına büyük renk kattılar. Almanya EURO 2024’te Milli Takımımızın bu mücadele azmiyle başarılı olacaklarına şüphem yok. Konya’da daha nice zaferler kazanmayı temenni ediyorum” dedi.

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>