Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Başkan Böcek, Aksekili muhtarlara verdiği sözü yer getirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akseki’de mezarlık hizmetlerini daha iyi şartlarda sunabilmek için Demirciler Mahallesi Mezarlığı’na 350 metrekare kapalı alana sahip Mezarlık Hizmet Binası inşa ediyor.

YEREL - 18-03-2023 10:30

Kasım ayı içerisinde Akseki’de yapılan ilçe buluşmasında Başkan Muhittin Böcek’in Aksekili muhtarlara sözünü verdiği Mezarlık Hizmet Binası’nın yapımına başlandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen projeyle 350 metrekare kapalı alanı olan Mezarlık Hizmet Binası’nda 2 adet gasilhane, 6 cenazelik morg ünitesi, 1 adet taziye odası, danışma, bay ve bayan hoca odası, personel odası, bekleme salonu, tuvaletler, otoparklar ve depolar yer alacak.

Akseki İlçe Hizmetleri Şube Müdürü Olcay Şimşek Kurnaz, Akseki’de yetersiz kalan cenaze hizmetlerini daha modern şartlarda gerçekleştirmek için başlatılan projenin kısa sürede bitirilerek hizmete alınmasının planlandığını söyledi. Aksekili muhtarlar ve vatandaşlar da hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>