Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Başkan Büyükkılıç, Öğrencilerle Buluştu

Her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan ayında da iftar ve teravihlerde Kayserililerle buluşan Başkan Büyükkılıç, 14’üncü iftarın ardından Melikgazi ilçesi İldem Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Eski Çınarlar Yaşam Merkezi ve Akıl Küpü Çalışma İstasyonu’nda gençlerle buluştu.

GÜNCEL - 06-04-2023 13:44

Ağırlıklı olarak üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerin bulunduğu istasyonda, gençlerin ileriye yönelik hedefleri ve hayallerini soran Başkan Büyükkılıç, istasyonda ders çalışan gençlerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Gençlerle sohbeti sonrası değerlendirmelerde bulunan Büyükkılıç, ülkenin yarınları olan gençlere başarılar dileyerek, “İftar sonrasında İldem’deki Melikgazi Belediyemizin Eski Çınarlar Yaşam Merkezi ve Akıl Küpü Çalışma İstasyonu’nda ders çalışan gençlerimizi selamladık, hatırlarını sorduk. Rabbim ülkemizin yarınları olan gençlerimizin başarılarını daim, bahtlarını açık etsin” dedi.

Başkan Büyükkılıç, eski Çınarlar Yaşam Merkezi ve Akıl Küpü Çalışma İstasyonu’nda ders çalışan miniklere de Kayserispor forması hediye etti.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>