Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Başkan Hürriyet’ten kalpli kumanya poşetlerine siyasi diyenlere yanıt

Kocaeli'de İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İzmit Belediyesini sandık kurullarına ikram ettiği kumanya poşetlerine siyasi denilmesine tepki gösterdi

SİYASET - 14-05-2023 17:46

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İzmit Belediyesini sandık kurullarına ikram için hazırladığı kumanya poşetlerine siyasi denilmesine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Başkan Hürriyet sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “İzmit Belediyesi bir kurum olmasına rağmen ilginç şekilde siyasi dendi. Halbuki İzmit Belediyesi Logosu yoktu o kumanya poşetleri üzerinde.  Sadece kalp vardı. Sahi siyasi olan neydi? İzmit Belediyesi aracı bile siyasi bulundu. Yahu sizin yıllardır seçim günü yakanıza taktığınız turkuaz ve turuncu kalemler daha mı az siyasi semboldü. Yine de memurundan siyasi parti temsilcilerine kadar tüm sandık kurulu üyelerini parti ayrımı yapmadan eşit davrandık ve herkese kumanyamızı ulaştırdık. Engel olduğunu sananlar ile söz de sosyal demokratlar da hala konuşup duruyorlar.  Kalp yapanlar candır, iyidir.”

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>