Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Başkan İmamoğlu, Mudanya Adayı Dalgıç'a Tam Destek Veriyor

CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç ile bir araya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Marmara Bölgesi’nde depremden ulaşıma kadar birçok konuda işbirliğine muhtacız. Bu seçimden sonra daha güçlü işbirliklerini Mudanya ve Deniz Başkanım ile birlikte yapacağız.” dedi.

SİYASET - 18-03-2024 14:18

Deniz Dalgıç’a başarılar dileyerek, Mudanyalılara destek çağrısında bulunan Başka İmamoğlu, “Marmara Denizi’nin öteki yakasına, Mudanya’ya selam olsun. Deniz Başkanımızın başarılı olmasını çok istiyoruz. Bu seçimden sonra güçlü işbirliklerini Mudanya ve Deniz Başkanım ile birlikte yapma gayreti içerisindeyiz. Marmara’nın sorunları, deprem ve ulaşım gibi birçok konuda işbirliğine muhtacız. Bursa’da Mustafa Bozbey ve Mudanya’da Deniz Başkanımız ile birlikte çok güzel bir süreci yaşamak arzusundayız. Başkanımızdan desteğinizi esirgemeyin. Birlikte kazanın, birlikte kazanalım. Milletimiz kazansın. Sonuçta, Bursa, Mudanya ve İstanbul kazansın. Hep birlikte çok güzel işler başaralım.” dedi.

İmamoğlu’nun desteğinden mutluluk duyduğunu belirten Mudanya Belediye Başkan adayı Deniz Dalgıç, Cumhuriyetin ikinci yüzyılında partimizin halkçı belediyecilik anlayışıyla kentlerimizi hak ettiği yerlere el birliğiyle taşıma sözü verdi. Dalgıç, İmamoğlu’nun İstanbul’da yaptığı çalışmaları örnek aldıklarını belirtti

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>