Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Başkan Işık, Yedigöller'de karavancıları ziyaret etti

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, açıldığı günden bu yana uğrak yeri olan Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkı’nda karavancılarla buluştu.

GÜNCEL - 08-11-2023 18:24

- Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkı içerisinde yer alan Karavan Park Alanı’nda bulunan karavancıları ziyaret eden Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, karavan ve karavan tatiliyle ilgili vatandaşlarımızdan bilgi aldı.

Karavanları da inceleyen Başkan Işık, hem Kütahya, hem de bölgedeki vatandaşların tarafından çok beğenilen Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkı’na gösterilen teveccühten dolayı memnun olduğunu belirtti.

255 bin metrekare alan üzerine kurulu Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkı’nı çok beğendiklerini ifade eden karavancılar, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a teşekkürlerini iletti.

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>