Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Başkan Mansur Yavaş; Gölbaşı ilçesi muhtarlarıyla bir araya geldi.

Muhtarların sorun ve taleplerini tek tek dinleyerek not alan Yavaş, görüş alışverişinde bulundu.

GÜNCEL - 27-01-2023 12:20

Ankara Büyükşehir Belediyesi, katılımcı yönetim anlayışı doğrultusunda şehri, Başkentlilerle birlikte yönetmeyi sürdürüyor.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Büyükşehir Belediye Başkanlık Makamında Gölbaşılı muhtarları ağırladı. Toplantıya; ABB Özel Kalem Müdürü Yüksel Arslan, ABB bürokratları katıldı.

Başkan Mansur Yavaş, muhtarların sorun ve taleplerini tek tek dinledi ve ilgili daire başkanlarına yönlendirdi.

Muhtarları bölgelerinde hayata geçirilecek projeler hakkında bilgilendiren Yavaş, toplantının sonunda muhtarlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>