Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Başkan Mehmet Savran, Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Lale Sanayi ve Yeni Sanayi Sitelerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

GÜNCEL - 24-12-2022 19:12

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir sanayisi adeta karış karış gezerek esnaflarla bir araya gelmeyi sürdürüyor. Başkan Savran, son olarak hafta sonu Lale Sanayi ve Yeni Sanayi Sitelerinde işyerlerini ziyaret ederek esnaflara “hayırlı işler” temennisinde bulundu. Sanayi esnafları ile sohbet ederek talep ve önerilerini dinleyen Savran, esnaflara Nevşehir Belediyesi’nin devam eden ve 2023 yılında gerçekleştirilecek projeleri hakkında bilgi verdi.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>