Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bayram öncesi esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek onların talep ve önerilerini dinledi, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

GÜNCEL - 20-04-2023 13:09

Cumhuriyet Meydanından başlayıp, öğretmenevi civarı ve Gazi Caddesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Şerifoğulları, özellikle ulaşım projeleri kapsamında hizmete sunulan Modern Yolcu Otobüs Durağı’nı inceledi.
Toplu taşıma hizmetinden faydalanacak yolcuların doğru zamanda doğru durakta bulunmak üzere yönlendirilmesini sağlayan ve aynı zamanda durakta bekleme sürelerini azaltmaya yardımcı olan yeni sistem akıllı durağın, vatandaşlardan tam not aldığını belirten ve bu projeyi yaygınlaştırmayı hedeflediklerini kaydeden Başkan Şerifoğulları, daha sonra Gazi Caddesi güzergâhındaki dükkan ve iş yerlerini ziyaret ederek esnaflarla sohbet etti, onların fikirlerini dinledi.
Cadde boyunca vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştiren Başkan Şerifoğulları’na özellikle gençler yoğun ilgi gösterdi. Taleplerini bir

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>