Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

BATMAN'DA RAMAZAN ÖNCESİ ZABITA’DAN GENEL DENETİM

Batman Belediyesi, Ramazan ayının başlaması nedeniyle kent merkezinde büyük market, fırın ve pastane denetimi gerçekleştirdi.

GÜNCEL - 23-03-2023 14:20

 Hijyen, genel temizlik, ilaçlama ve fiyat tarifesine uyulup uyulmadığını kontrol eden Zabıta Müdürlüğü, Batman genelindeki büyük market, pastane ve fırınları denetleyerek; fiyat kontrolü ile pişmiş durumda bulunan ekmekleri tek tek tartarak gramaj kontrolü yaptı. Yıl boyunca yapılan denetimlerin aralıksız sürdüğünü belirten Batman Belediyesi, bu denetimlerin Ramazan ayı boyunca devam edeceğini ifade etti. Kent genelinde, 8 kişilik ekiple 84 iş yerini denetleyen ekipler, yapılan denetimlerde 9 iş yerine cezai işlem uyguladı. Belediye Zabıta Müdürlüğü, vatandaşların herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaları halinde Alo 153 Beyaz Masa hattını arayarak kayıt oluşturabileceklerini söyledi.

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>