Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Beşiktaş'a Potanın Tarzanları konuk olacak

Potanın Tarzanları, evinde üst üste kazandığı iki maçın ardından 17’nci hafta maçında Beşiktaş Emlakjet ile deplasmanda karşılaşacak.

BASKETBOL - 25-01-2023 13:49

29 Ocak Pazar günü saat 15.30’da Akatlar’da oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına Başantrenör Hakan Demir yönetiminde başlayan yeşil-beyazlı takım günü çift idmanla tamamladı. Geçtiğimiz hafta burnuna aldığı darbe nedeniyle Pınar Karşıyaka karşısında forma giyemeyen Evan Bruinsma da maske ile antrenmana çıktı. Potanın Tarzanları ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı 73-66’lık skorla kazanmıştı.

Manisa BBSK Başkanı Bora Çaylan da, hafta sonu oynanacak Beşiktaş maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Çaylan, “Son 4 karşılaşmamızdan 3 galibiyet alarak önemli bir çıkış yakaladık. Yeni hocamızla birlikte yeni bir oyun sistemi oturtarak daha sert savunma yapmaya başladık. Bu da sahadaki oyunumuza ve aldığımız skorlara olumlu bir şekilde yansıdı. Pazar günü de Beşiktaş Emlakjet’e karşı çok önemli bir maça çıkacağız. Siyah-beyazlı ekip de yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendirse de biz ilk yarıdaki maç gibi bu maçı da kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>