Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Bilecik'te köy yollarında kar mesaisi

Bilecik İl Özel İdaresi ekipleri, kapanan 106 köy yolunu açmak için seferber oldu.

GÜNCEL - 03-02-2023 17:59

Bilecik’te iki gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle il genelinde 106 köy yolu ulaşıma kapandı.

İl Özel İdaresi ekipleri kapanan köy yollarını açmak için çalışmalara başlarken Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya da, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, 75 araçtan oluşan 34 ekip ve 104 personelle ″Bilecik'in her köşesinde karla mücadelemiz ve buzlanmaya karşı çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Vali Kızılkaya, vatandaşların her türlü olumsuzluklarda 112 Acil Servis numaralarını aramalarını istedi.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>