Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Bilecik'te orman yangını

Bilecik’in Pazaryeri ilçesine bağlı Ahmet köyü ile Bilecik merkeze bağlı Şükraniye köyleri kırsalı arasında çıkan orman yangınını ekiplerin havadan ve karadan üç saatlik çalışmasıyla söndürüldü.

GÜNCEL - 26-08-2023 21:13


Yangın çıktığı bölgeye Bilecik'in Pazaryeri Belediyesi İtfaiye ekipleri iş makinaları, Pazaryeri Orman İşletme Şefliği ve Bilecik Orman Bölge ekipleri sevk edilirken yangına Helikopterle havadan destek verdi.

10 hektar alanda etkili olan orman yangını tamamen söndürülürken, yangının çıkış nedeni yapılacak incelemenin ardından netlik kazanacak.

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>