Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Bingöl’de sırtından yaralanan genç akciğer ameliyatıyla kurtarıldı

Bingöl Devlet Hastanesi'ne iki gün önce sırtından saplanan bir bıçakla getirilen U.B isimli 18 yaşındaki genç hasta, Göğüs Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Muhyettin Aslan tarafından gerçekleştirilen akciğer ameliyatı ile hayata döndü.

SAĞLIK - 03-10-2023 13:07

Alınan bilgiye göre Bingöl'de 18 yaşındaki genç hasta, sırtından saplanan bıçakla büyük yara aldı.

Yeni teknolojik cihazlarla gerçekleştirilen video yardımı göğüs cerrahisi sistemi VATS tekniği ile kanayan akciğer onarılarak, kanama durduruldu.

Eskiden açık cerrahi yöntemlerle yapılan akciğer onarımları yerine son dönemde literatürlerde önerilen kapalı kamera sistemi (VATS) tercih edildiğine dikkati çeken uzmanlar, bu yaklaşımın hastanın kanama odaklarının kapatılması ve onarılması için kullanıldı ve hastanın sağlığına kavuşmasına yardımcı olduğunu kaydetti.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>