Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Birecik Ülkü Ocakları yoksulların yüzünü güldürüyor

Birecik ilçesinde, "İftarın Bereketlensin" Projesi kapsamında ihtiyaç sahibi 300 aileye tavuk eti dağıtıldı.

KÜLTÜR - SANAT - 28-04-2022 04:21

"

Birecik Ülkü Ocakları, Kadir Gecesi dolayısıyla daha önceden belirlenen ihtiyaç sahibi 300  aile için ''İftarın Bereketlensin'' Projesini hayata geçirdi.Proje kapsamında Ocak üyesi gençler, ihtiyaç sahiplerinin kapısını çalarak, tavuk eti dağıttı.

Birecik Ülkü Ocakları yaklaşan Ramazan bayramı  sebebiyle ihtiyaç sahibi aileleri unutmadı. Teşkilat içi örnek bir dayanışma ile gıda paketleri dağıtımın ardından 300 aileye tavuk eti dağıtarak yardım elini uzattı.

 

İhtiyaç sahibi ailelerin iftar sofralarına katkıda bulunmak adına projeyi yürüttüklerini aktaran Başkapan, "Bu kapsamda ihtiyaç sahibi ailelere tavuk eti dağıtımında bulunduk. Ramazan boyunca bizlerden yardımını eksik etmeyen bir birinden kıymetli esnaf, hayırseverlerden Allah razı olsun. Allah, bizlere hayırda yarışmayı nasip etsin." dedi.

BÖLÜŞÜRSEK TOK OLURUZ BÖLÜNÜRSEK YOK OLURUZ"

Yardım çalışmalarına destek sunan hayırseverlere teşekkür eden Başkapan"Allahu Teala Bakara Suresi 148. ayette “Ümmetlerden her birinin bir yönü vardır, o, ona yönelir, haydi, hep hayırlara koşun, yarışın. Her nerede olsanız Allah sizi toplar, bir araya getirir. Şüphesiz ki Allah her şeye kâdirdir.” buyurmuştur. Biz de ayeti kerimeden aldığımız feyz ile mübarek Ramazan ayına gireceğimiz şu günlerde Birecik  Ülkü Ocakları olarak ihtiyaç sahipleri vatandaşlarımızı hassasiyet içerisinde yaptığımız çalışmalar sonucu tespit edip gıda yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizin de içinden geçtiği korona virüs sürecinde ve Ramazan ayı öncesi  bir nebze de olsa darda kalan vatandaşlarımıza faydamız dokundu ise bundan mutluluk duyarız. Birecik Ülkü Ocakları olarak bundan sonraki süreçte yardım kampanyalarımız ile eğitim ve kültür faaliyetlerimiz tüm hızıyla devam edecektir. Tüm Birecikli hemşehrilerime saygı ve selamlarımı sunuyorum." ifadelerinde bulundu.

Haberin Galerisi : Ülkü Ocakları Ramazan Yardımı
Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>