Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Birecik'te Seçim Heyecanı Dorukta: Kılıç Ailesinden Büyük Destek!

Mirkelam, Birecik'in geleceği için umut ışığımızdır, ona her zaman destek olacağız.

SİYASET - 30-03-2024 12:15

Birecik'te 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala hareketli anlar yaşanıyor. AK Parti'nin encumen adayı Funda Gülgün ve Kurtuluş Mahallesi'nden Fidel Kılıç önderliğinde yaklaşık 500 kişi, AK Parti Birecik Belediye Başkanı ve başkan adayı Mahmut Mirkelam'a destek olmak için bir araya geldi.

Kız Meslek Lisesi yanında toplanan kalabalık, coşkuyla AK Parti seçim bürosuna doğru konvoy oluşturarak yol aldı. Bu destek gösterisiyle birlikte, Birecik halkının Mirkelam'a olan güveni bir kez daha gözler önüne serildi.

Kılıç Ailesi'nden Fidel Kılıç, yaptığı açıklamada, Başkan adayı Mahmut Mirkelam'a her daim tam destek vereceklerini belirterek, "Birecik'imizin Mirkelam Başkan'a ihtiyacı var. Biz de her zaman yanında olacağız ve destek vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Birecik halkı, 31 Mart yerel seçimlerinde değişim ve gelişim için büyük umutlarla AK Parti'nin yanında yer alıyor.

 

Birecik'te 31 Adarê Hilbijartina Yerel a bi rêya deman şan û qalikên pêşketî derdikevin. Çanda AK Partiyê ya encumenî, Funda Gülgün û Fidel Kılıç ji Mahalleya Kurtuluş ên navçeya Birecikê dijberiya 500 kesan, ji bo piştgiriya Serokê Belediyayê û Serokê hilbijartinê Mahmut Mirkelam hatin cem hev.

Ji aliyê Fidel Kılıç ê Keliç a Malbata Kılıç, li ser destpêkirinê got, "Pêşîdarê Serokê hilbijartinê Mahmut Mirkelam, emê herdem piştgiriya tam bide û got, "Birecik'a me, Serokê Mirkelam'a gelek hewceye. Em ê herdem li pêşê wê bin." De Klîma Birecik'ê, li ser destpêkirinê li Biroka Hilbijartina AK Partiyê de gelek armanc û pêdiviyên mezin heye.

Birecik'a, ji bo guhertin û pêşketinê di Hilbijartinên Yerel a 31 Adarê de hêvîyên mezin li pêş ve têne.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>