Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Birecik'teki Yangın Faciasında Otizim Hastası Ahmet Korkmazer Hayatını Kaybetti

"Birecik Yangınında Aramızdan Ayrılan Otizim Hastası Ahmet Korkmazer, Derin Bir Yasta Anılıyor

ASAYİŞ GÜVENLİK - 10-02-2024 20:37

Dün Birecik'te yaşanan elektrikli soba yangınında, dört kişi dumandan etkilenirken bir kişi de yaralanmıştı. Şanlıurfa'nın Birecik ilçesindeki ev yangını, Meydan Mahallesi'nde bulunan beş katlı bir binanın giriş katında meydana gelmişti. Olayın, elektrikli sobadan kaynaklandığı belirlenmişti.

 

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edilmişti. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alınmıştı.

 

Yangında dumandan etkilenen ve yaralanan kişiler hastaneye kaldırılmıştı. Ancak, yangında yaralanan otizim hastası Ahmet Korkmazer, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bu üzücü olay, bölgedeki topluluklar arasında derin bir üzüntüye sebep oldu.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>