Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Birecik'teTrafik Kazasında Genç Doktor Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, genç bir doktor hayatını kaybetti. Kazada yaralanan altı kişi hastaneye kaldırıldı.

ASAYİŞ GÜVENLİK - 25-04-2024 13:51

Şanlıurfa'da Trafik Kazasında Genç Doktor Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 araç karıştı. 01 FKB 30 plakalı otomobil ile 18 EC 814 plakalı hafif ticari araç ile 27 ATH 414 plakalı otomobilin çarpışması sonucu, 6 kişi yaralandı ve bir genç doktor hayatını kaybetti. Kazada yaralananlar hemen hastaneye kaldırıldı.

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, Birecik-Gaziantep kara yolunun 5'inci kilometresinde meydana gelen trafik kazasında, henüz sürücüleri belirlenemeyen 3 araç birbirine girdi. Otomobil ve hafif ticari araçla çarpışan 27 ATH 414 plakalı otomobilin sürücüsü, genç doktor Mustafa Güder'i yitirdi. Yaralanan 6 kişi ise acil olarak hastaneye sevk edildi. Kazanın detayları ve nedenleri hakkında inceleme devam ediyor.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>