Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Bodrum Turgutreis Yaşam Merkezi'nde atölye çalışmaları başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmet Atölyesi Bodrum Turgutreis Yaşam Merkezi’nde çocuklara, yaşlılara, kadınlara ve engellilere hizmet vermeye başladı.

GÜNCEL - 17-04-2023 13:51

- 16. Ulusal Mimarlık Sergisi ve ödülleri kapsamında en iyi proje dalında birincilik ödülü alan ve Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum’da yapımı tamamlanan Turgutreis Yaşam Merkezi, vatandaşların sosyal hayata katılmaları, yetenek ve zevklerine göre eğitmenlerle üretim sağlamaları için atölye çalışmalarına ev sahipliği yapmaya başladı.

57 vatandaşın kayıt yaptırdığı Sosyal Hizmet Atölyesi’nde çocukların gelişimine katkı sağlamak amacıyla Yaratıcı Çocuk Atölyesi açıldı. Ayrıca öğrencileri Anadolu Güzel Sanatlar Liselerinin ve Güzel Sanatlar Üniversitelerinin yetenek sınavlarına hazırlamak amacıyla Güzel Sanatlara Hazırlık Atölyesi hizmete sunulurken dezavantajlı grupların düzenli sergi, stant kurulumu aracılığı ile ürettikleri ürünlerden ekonomik çıktı sağlamaları amacıyla Kadın Resim Atölyesi, Karakalem Sanat Atölyesi ve Karikatür Atölyesi açıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum Turgutreis Yaşam Merkezi’nde devam eden Sosyal Hizmet Atölyesi için kayıtlar devam ediyor. VatandaşlarBodrum Sosyal Hizmetler Şubesi’ni arayarak ya da  https://www.mugla.bel.tr/basvuru-islemleri linkini tıklayarak başvuruda bulunabiliyor.

 

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>