Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Bolu Belediye Başkanı diyalogu sosyal medyada paylaştı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan son meclis toplantısında gazeteci Nagehan Alçı'yı 'ti'ye aldı.

SİYASET - 08-03-2023 19:07

Bolu Belediyesi'nin canlı yayınladığı meclis toplantısında meclisteki diyalogtan bir kesiti sosyal medya hesabından paylaşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ″Geliyor, gelmekte olan dedik. Zaten gelmiş kokuyu alan″ yorumunda bulundu.

Başkan Özcan, sosyal medya hesabndan ″Belediye Meclis toplantımızda Ak Partili bir meclis üyesi Nagehan Alçının Millet İttifakı saflarına geçtiğini söyledi. O dönmüşse bu iş bitmiştir. Geliyor gelmekte olandan dedik zaten gelmiş kokuyu alan″ diyerek kendi diyalogunun geçtiği bir bölümü video olarak yayımladı.

O anları paylaşan Özcan ″Belediye Meclis toplantımızda Ak Partili bir meclis üyesi Nagehan Alçının Millet İttifakı saflarına geçtiğini söyledi.

Tanju Özcan'ın meclis grubunda AK Parti ve MHP'li üyelere göndermede bulunarak sık sık espriler yapması dikkat çekti.

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>