Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Bursa Yenişehir'den 112 bin yolcu 'hava'landı

Bursa'da 2022 yılında Yenişehir Havalimanı 112 bin yolcuya hizmet verdi.

GÜNCEL - 12-01-2023 17:44

Bursa Yenişehir Uluslararası Havalimanı’nın 2022 yılına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıklandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, 12 aylık dönemde Yenişehir Havalimanı’nda yolcu trafiği 112 bin 211, uçak trafiği 18 bin 480, yük trafiği (kargo+posta+bagaj) ise bin 417 ton olarak gerçekleşti.

Havalimanında geçen yılan son ayında ise iç hat yolcu trafiği 7 bin 859, dış hat yolcu trafiği bin 56 olurken, Aralık ayında toplamda 8 bin 915 yolcuya hizmet verildi.

Ayrıca Aralık ayında Bursa Yenişehir Havalimanı’na iniş-kalkış yapan uçak trafiği iç hatlarda bin 440, dış hatlarda 22 olmak üzere toplamda bin 462’ye ulaştı.

Yük (kargo+posta+bagaj) trafiği ise Aralık ayında toplamda 98 ton oldu.

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>