Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Bursa'da Dijital buluşmalarda gündem; Etkili İletişim

Bursa Büyükşehir Belediyesi, gençlerin teknolojiyi doğru ve verimli bir şekilde kullanmalarını desteklemek amacıyla düzenlediği Yeni Nesil Dijital Medya Buluşmaları serisine devam ediyor. Bu serinin dördüncü etkinliği, "Etkili İletişim" konusuna odaklanacak. Alanında uzman radyo programcıları ve TV spikerleri, katılımcılarla etkili iletişimin püf noktalarını paylaşacaklar.

GÜNCEL - 06-06-2023 13:22

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Yeni Nesil Dijital Medya Buluşmaları serisi büyük bir ilgiyle karşılanıyor, özellikle gençler arasında popüler hale geliyor. Bu serinin dördüncü etkinliği, "Etkili İletişim" temasıyla gerçekleştirilecek. Program, 10 Haziran Cumartesi günü saat 19.30'da Orhangazi Kültür ve Gençlik Merkezi'nde düzenlenecek ve TGRT Haber Spikeri Mehmet Aydın, Turkuaz Radyo Programcısı Hop Dedik Ayhan, Radyo D Programcısı Hilal Özgani ve Number One FM Programcısı Kadir Çetin gibi uzman isimleri konuk edecek.

Katılımcılarla interaktif bir söyleşi formatında gerçekleşecek olan programda, konuk uzmanlar, "Jest ve mimikler karşımızdakilere ne anlatır?", "Türkçe neden yazıldığı gibi okunmaz?" ve "Topluluk önünde konuşurken neden heyecanlanırız?" gibi sorulara cevap verecek ve etkili iletişim konusundaki püf noktalarını paylaşacaklar.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>