Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Bursa'da kutlamalara havai fişekli final

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Cumhuriyet’in 100’üncü yılı kutlamaları kapsamında düzenlediği birbirinden renkli etkinlikler, gece de havai fişek gösterileri ile devam etti.

GÜNCEL - 30-10-2023 09:21

- Cumhuriyet’in ilanının 100’üncü yıl dönümü Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen birbirinden renkli etkinliklerle coşku içinde kutlandı.

Şehrin ana arterlerini Türk Bayrakları ve Atatürk posterleri ile donatan, sergi, tiyatro gösterileri ve kortej yürüyüşü ile coşkuyu tüm Bursa’ya yansıtan Büyükşehir Belediyesi, gece de Tophane'deki Saat Kulesi önünde havai fişek gösterisi yaptı.

Havai fişek gösterisi kentin birçok noktasından ilgiyle izlendi.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>