Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Büyükşehir Belediye Başkanı Altay,Türbeönü esnafıyla buluştu

Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı dönüşümünde esnafla yüzde 100 mutabakat sağlayarak Türkiye’ye örnek bir yenileme çalışması yaptıklarını belirten Başkan Altay, tarihi dokuya uygun olarak yapılan yenileme çalışmalarında el ele verdikleri tüm esnaflara tekrar teşekkür etti.

GÜNCEL - 22-08-2023 13:19

Yapılan çalışmaların ardından Türbeönü Çarşılarının yeniden ticaretin ve alışverişin kalbinin attığı önemli bir merkez konumuna geldiğini kaydeden Başkan Altay, esnaflarla istişare ederek şehrin üretimine ve istihdamına katkı sağlayacak çalışmaları sürdüreceklerini ifade etti.

Başkan Altay, bölgede bulunan iş yerlerini de ziyaret ederek esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet etti.

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>