Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Büyükşehir Belediyesi Adıyaman’a 25 bin şişe içme suyu gönderdi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, deprem felaketinin yaşandığı illerden Adıyaman’a içme suyu gönderdi.

GÜNCEL - 05-04-2023 16:28

Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaraları sarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı, kentte üretim yapan bir firmadan satın aldığı 5 litrelik 25 bin şişe içme suyunu tır ile Adıyaman’a gönderdi. 

Büyükşehir Belediyesi, depremde etkilenen Diyarbakır ve diğer kentlerde destek çalışmalarına devam edecek.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>