Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Büyükşehir, Salihli Damatlı'ya Modern His Göleti Kazandırıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Salihli ilçesi Damatlı Mahallesi’nde yapımı devam eden hayvan içme suyu göletinde incelemelerde bulundu.

GÜNCEL - 24-07-2023 14:20

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Salihli ilçesi Damatlı Mahallesi’nde yeni hayvan içme suyu (HİS) göletinin yapım çalışmalarına başlandı. Daire Başkanı Yılmaz Usta da, devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Ekiplere çalışmalarında kolaylıklar dileyen Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, gölet yapımına ilişkin açıklamalarda bulundu. Usta, “Salihli ilçemiz Bozdağlar bölgesinde yaklaşık 1300 metre yükseklikte Büyükşehir Belediyemiz hizmetlerinden biri olan Hayvan İçme Suyu Göleti yapım çalışmasını yerinde incelemek üzere geldik. Bugüne kadar çalışma yaptığımız gölet sayısı 700’lü rakamlara ulaştı. Bunların yaklaşık 190 adedi yeni yapım, diğerlerinde temizlik ve genişletme çalışması yapıyoruz. Damatlı Mahallemizde de iki adet iş makinemiz HİS Göleti için çalışmaktalar. Kazı tipi göletler yapıyoruz. Etrafta herhangi bir su kaynağı mevcut değil. Bu bölgede kar ve yağmur sularını tutarak, meraya otlamak için gelen hayvanlar ve yaban hayatı için bölgede bulunan hayvanların içme suyu ihtiyaçlarını şu sıcak yaz günlerinde karşılama amacıyla yaptığımız çalışmalardan birisi. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.  

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>