Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

"Can Harmanşah, Depremden Etkilenen Bölgelere Yardım Etmek İçin Büyük Bir Organizasyon Yaptı"

Amerika Birleşik Devletleri'nin Ohio eyaletinde yer alan Dayton kentinde açtığı TIR okulu ile başarılarıyla adından söz ettiren Can Harmanşah, Türkiye'de meydana gelen deprem felaketinden etkilenen mağdurlara bizzat yardımcı olmak adına soluğu ilk uçakla Türkiye'de aldı.

GÜNCEL - 09-03-2023 18:31

 Yaklaşık 1 ay il il gezip yardımlar toplayan Can Harmanşah, çocuklara oyun alanlarından tutun da gıda ve kıyafet yardımına kadar büyük işler başardı.

Harmanşah, depremin meydana gelmesinden sonra bir gün içerisinde Türkiye'ye geldi.

TIR okulu ortakları ile hızlı bir organizasyon gerçekleştirerek aksiyon aldı. Depremden etkilenen bölgelere yardım ulaştırmak için Türkiye'deki takipçileri ile Niğde, Ankara, Eskişehir, Bursa ve İstanbul'da toplantılar düzenledi.

Kendisi ve şirketi de büyük bağışta bulunduğu bu asrın felaketinde, takipçilerinin de desteğiyle yaklaşık 250 bin TL bağış topladı.

Onun dışında Niğde Üniversitesi'nden Pınar Hoca ile ortaklaşa, deprem bölgesindeki çocuklar için bir oyun alanı oluşturulmasına ön ayak oldu.

TIR'lar dolusu gıda, kıyafet, oyuncak ve hijyen malzemelerini il il doşarak AFAD ve AHBAP ekiplerine teslim edilirken, depremzedelere moral konuşmaları yapıldı.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>