Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Çayırova protokolü kent bayramlaşmasında buluştu

Kocaeli Çayırova’da geleneksel kent bayramlaşması, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Çağdaşkent Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi

GÜNCEL - 29-06-2023 11:30

 Kent bayramlaşması programına AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, Kocaeli'nin Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, ilçe protokolü, muhtarlar, STK temsilcileri ve Çayırovalılar katılım sağladı.

Programda açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi, Kurban Bayramı’na ulaşmanın coşkusunu yaşadıklarını dile getirirken, “Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği Kurban Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim hep birlikte nice bayramlar kutlamayı nasip etsin” dedi. Başkan Çiftçi’nin ardından konuşan Tipioğlu ise tüm herkesin Kurban Bayramı’nı tebrik etti. Programa katılanların bayramlaşmasının ardından, Çayırova Geleneksel Kent Bayramlaşması sona erdi. 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>