Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

CBME Türkiye Fuarı İlk Günde Rekor Ziyaretçi Sayısıyla Karşılandı

Bebek ve çocuk ürünleri dünyasının uluslararası ticaret buluşması CBME Türkiye, İstanbul Fuar Merkezi’nde rekor katılımla kapılarını açtı.

EKONOMİ - 15-12-2023 10:54

Yurt içi ve yurt dışından 411 firmanın 1.100’ün üzerinde markayla yer aldığı fuar, ilk gün ziyaretçi rakamlarına göre, geride kalan 40 buluşmanın ziyaretçi sayısını da aştı.

Informa Markets tarafından bu yıl 41’incisi gerçekleştirilen Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı CBME Türkiye’de, bebek ve çocuk modasında 2024 sezonundan 65 binin üzerinde yeni model vitrine çıkarken, hayatını kolaylaştıran inovatif tasarımlardan mobilya ve ev tekstiline kadar pek çok ürün bir arada sergileniyor.

Sektördeki son trendleri yerinde takip etmek isteyen profesyoneller, İstanbul Fuar Merkezi’nin 1 – 2 – 4 ve 8 numaralı salonlarında toplam 42 bin metrekare
alanda düzenlenen fuarı, 16 Aralık 2023 Cumartesi akşamına kadar ziyaret edebilecek.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>