Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

CHP Keşan, Belediye Başkanlığı İçin Önseçim Kararı Aldı

CHP Keşan İlçe Başkanlığı Facebook sayfasından bu akşam yapılan paylaşımda belediye başkan adaylığı için parti meclisi tarafından önseçim kararı alındığı açıklandı.

SİYASET - 22-12-2023 11:11

Partiden yapılan açıklamada, "Keşan'da Demokrasi Şöleni Devam Ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Keşan Belediye Başkan Adayımız Parti Meclisimizin aldığı kararla ön seçim yöntemi ile belirlenecektir. İlçe Başkanımız Anıl Çakır ve ilçe yönetimimizin en başından beri verdiği mücadele sonuç verdi. Yıllar sonra sandığı getiren yönetim olarak; Bu Onur Hepimizin" ifadeleri yer aldı.

Hatırlanacağı gibi, 23 Aralık Cumartesi günü de İl Genel Meclis Üyesi aday adayları arasında yapılacak önseçim öncesi PM meclisi tarafından alınan bir kararla bu önseçim tarihi ileri bir tarihe ertelenmişti. CHP'den Keşan'da belediye başkanlığı için Ender Mağden, Feridun Tümer, Mehmet Özcan, Mustafa Bezbaş, Orhan Çakır ve Şenol Yalı aday adayı olmuştu.

CHP PM'nin aldığı karara göre Edirne'de önseçim yapılacak tek ilçe Keşan olacak.

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>