Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

CHP Sakarya'da ″sınır namustur″ pankartı astı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş'in talimatıyla, son dönemde yaşanan terör saldırılarına tepki göstermek ve dikkat çekmek için, partinin il başkanlığı binasına, üzerinde "sınır namustur" yazan pankart asıldı.

SAĞLIK - 18-11-2022 17:57

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Taksim’de yaşanan terör saldırısına tepki gösterdi. Saldırıyı gerçekleştiren teröristin 1 yıldır kaçak olarak Türkiye’de yaşayan bir kaçak göçmen olduğunun ortaya çıkmasının ardından da Keleş'in talimatıyla, üzerinde 'sınır namustur' yazan ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafının da bulunduğu pankart asıldı.

Terör belasının çok canlar yaktığını ve ülkeye çok sıkıntılar yaşattığını söyleyen Başkan Keleş, uzun yılladır terörle mücadele edildiğini belirterek, "Terörle mücadelede yıllardır askerlerimiz şehit oluyor. Birçok ocağa ateş düşüyor.  Yaşanan terör saldırılarında da birçok vatandaşımızı kaybetmenin acısını yaşıyoruz.” dedi.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>