Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

CHP'den 126 Yeni Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında yeniden toplanan Parti Meclisi (PM) toplantısının ardından CHP Sözcüsü Deniz Yücel, açıklamalarda bulundu.

SİYASET - 22-12-2023 09:53

Yapılan açıklamaya göre, Konya İsmail Sonkaya, Samsun'da Cevat Öncü, Manisa'da Ferdi Zeyrek aday gösterildi.

Çanakkale'de Muharrem Erkek, Kırşehir'de Selahattin Ekicioğlu, Ardahan'da da Faruk Demir'in Belediye Başkanlığı için CHP'den aday gösterildiği açıklandı.

Yücel, PM toplantısı sonrasında belirlenen Belediye Başkan adaylarını ve Önseçim Kararı alınan seçim çevrelerini açıkladı.

CHP tarafından, 2024 yerel seçimleri için 35 seçim bölgesinden 126 il ve ilçe için belediye başkan adayları şöyle:

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>