Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Çiğli Belediyesi yönetiminde revizyon

2019 yılından bu yana Çiğli Belediyesi’nde meclis üyeliği görevini başarıyla sürdüren İmam Kocadağ, Belediye Başkanı Utku Gümrükçü'nün inisiyatifiyle Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

YEREL - 19-01-2023 15:56

 CHP Grubu’nda 4 yıldır Esnaf, Mahalle Bölünmesi, Kadın Erkek Eşitliği ve Engelliler Komisyonlarında önemli çalışmalarda bulunan Kocadağ, yeni yılda Başkan Yardımcılığı görevini de üstlenecek.

İMAM KOCADAĞ KİMDİR?

1973 doğumlu olan İmam Kocadağ, 38 yıldır Çiğli’de yaşamını sürdürüyor. 25 yıldır Çiğli’de esnaflık yapan Kocadağ uzun süre STK’larda yöneticilik görevlerinde de bulundu. Hali hazırda Çiğli Belediyesi Spor Kulübü’nde yöneticilik yapan İmam Kocadağ, 1999 yılından bu yana Cumhuriyet Halk Partisi’nde aktif siyaset yapmaktadır.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>