Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Çınar Akademi'den ara tatilde hediye test kitabı

Eğitimde fırsat eşitliği anlayışıyla çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi Çınar Akademisi yarıyıl nedeniyle ara tatil dönemine girerken gençlere süreci verimli değerlendirmeleri adına TYT test kitabı hediye edildi.

EĞİTİM - 26-01-2023 17:58

 İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğüyle eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla hayata geçirilen Çınar Akademi’de ilk dönemin sonuna gelindi.

Verimli bir dönemi geride bırakan gençlere girdikleri ara tatili boş geçirmemeleri adına öğretmenleri tarafından TYT Kamp Kitabı hediye edildi.

Öğrencilerden tatil boyunca dağıtılan kitapları bitirmeleri istenirken gençler de hediye için öğretmenlerine ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etti.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>