Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Defne'de Gebze ekipleri çalışmalarını sürdürüyor

Gebze Belediyesi ekipleri de Hatay’ın Defne ilçesinde çalışmalara destek oluyor.

YEREL - 22-02-2023 12:52

İçişleri Bakanlığı’nın görevlendirmesinin ardından depremin 2. günü teçhizat, ekipman, araç filosu ve personellerle birlikte Hatay’ın Defne ilçesine geçen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, bölgedeki çalışmaları koordine ediyor.

Defne ilçesinde Gebze’de toplanan ve bölgeye ulaştırılan erzak ve yardımların depremzedelere AFAD koordinesinde ulaştırmak başta olmak üzere çöplerin toplanması, mahalle, sokak ve caddelerin temizlenmesinin yanı sıra salgın hastalıklara karşı ilaçlama çalışması yapan Gebze Belediyesi’ne bağlı ekipler ayrıca enkazdan kurtarılan patili canlar olmak üzere bakıma muhtaç sokak hayvanlarının tedavilerini de gerçekleştiriyor.

Gebze Belediyesi 80’i aşkın araç, teçhizat ve 100 aşkın personelle depremden olumsuz etkilenen Hatay’ın Defne ilçesinde belirlenen program dahilinde belediyecilik çalışmalarını sürdürecek.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>