Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Demet Akalın sosyal medyayı salladı!

Demet Akalın hayranlarının büyük bir merakla beklediği 'Bana Yolla' yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyayı alt üst etti.

MAGAZİN - 15-09-2023 18:32

Her şarkısıyla dinlenme ve satış rekorları kıran, pop müziğin kraliçesi Demet Akalın’ın yeni şarkısı “Bana Yolla” dün gece müzik severlerle buluştu.

Dijital platformlarda gece yarısı yayınlanan şarkı kısa sürede listelere girerek zirveye doğru hızla ilerlemeye başladı.

Sözü ve müziği Cansu Kurtçu ve Murat Yaprak’a ait olan “Bana Yolla” sosyal medyada da binlerce kez paylaşıldı ve hakkında sayısız yorum yapıldı.

Yaz boyunca beklenen şarkısıyla sonbaharı karşılayan Demet Akalın “Bana Yolla”nın başarısını Amerika’da kutluyor. Maimi eyaletinde tatil yapan Akalın New York’a geçerek burada hayranlarına konser verecek.

Yeni şarkısını da canlı olarak ilk kez New York’ta seslendirecek.

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>